Baby tak meniarap lagi

Apa patut sy buat ya anak sy lg 8 hari nk masuk 6 bulan tapi dia masih tak reti nak pusing meniarap...merangkak lg la taknya, sy risauu..bincang dgn suami tp dia pun tak tahu nak buat apa + dia sibuk dgn kerja jadi sy tak nak bebankan dia...sy 24jam dgn anak tu yg mcm2 sy dah buat.. #1stimemom #firstbaby

1 Balas

Rajinkan buat aktiviti pusingkan badan dia mommies, tolak perlahan2 ke kanan & kiri lepastu baringkan semula. Selalu juga buat tummy time. Kalau masih tiada perkembangan, selalunya nurse akan follow dgn kita kalau ada perkara yg baby tak boleh buat. Jgn risau okay mommy 💕