Kerja

Salam ibu² semua..sy nak tanya.. If kita mengandung anak diluar nikah adakah kita akan dibuang kerja?? Sektor swasta..

2 Balas

tak pasti laa sis. kena tengok balik t&c kerja. If xada dinyatakan, tak ada masalah rasany. Kena refer balik dgn management

4y ago

thanks sis..boleh local declare as single mom.. dh seminggu msk kerja kembali 😁

Refer contract.

4y ago

contract mengelirukan n terpengaruh dgn foreign worker pnya contract.. local declare as single mom.. dh seminggu msk kerja kembali 😁