Mengandung 🤰🤰🤰

Assalamualaikum, hi mumi semua, nak tanya ni, adakah, Nikah bru 21 hari, boleh mengandung 🤰🤰ke, sebb sya jarang dengar orang baru 21 hari nikah, dh mengandung 🤰🤰.

2 Balas

Boleh. Sbb kandungan dikira waktu hari pertama period. Kalau dia period seminggu sebelum nikah, malam pertama dia jatuh pada waktu subur, boleh melekat terus. Jadi usia kandungan kita kira tarikh dia period tu..bkn tarikh bersama.

11mo ago

haahhahah, tu yg pelik ,saya tertanya2 😀😀😀. sebb dia ckap dia dh pi klinik, pelik sungguh ayat dia, masa bagi tahu dgn sya. saya pun ikut tergelak. sebb dia ckap dh, mengandung 3 hri😀😀. pdahal dia last period 4 hb 5. nikah 8 hb 5. mcamna boleh tahu mengandung 3 hari.

boleh. itu dipggl.bunting pelamin