Buku pink

Hai nak tanya ibu yg mengandung anak luar nikah blh buka buku pink tnpa sijil nikah kh ?

6 Balas

boleh adik. tolong jgn buang baby tu nnt. klu adik rasa xnak baby tu boleh call/wasap akk di no 018-2274866. insylh akk akan bg sepenuh kasih syg pd baby & bg pendidikan tbaik. ank akk mninggal taun lepas. nak hilangkan rasa sedih ni.

boleh sja,bgth sjjurnya..in sya allah,Tak ada pa2 mslah pun klu buka..lg bgs buku buka.

boleh saye dlu pun pregnant luar nikah blh je buka buku lg bgus utk melahirkn & dftar baby

10mo ago

Maaf nak tnya...kalau dh masuk 7 bulan..nk buat buku pink...kena p hosptal ke klinik bdekatan?n semasa bsalin...perlu bwa waris ke...?

Boleh je

boleh