Doakan sy blh pregnant lg tau

Salam hi ibu2 semua... Hmm doakan sy dpt pregnant dlm tahun ni tau... Bukan apa, mmg merancang nk ada baby last dlm tahun ni sbb suami da masuk 40an.. Heheh... Sy dah 2 bulan x period.. Tp rasanya mcm blm ada rezeki lg sbb hri ni ada kluar darah spotting... Tahun lpas prnah prgnnt tp keguguran.. Hmmmm harap ada rezeki sy tahun ni.. Amin🤲🏻

8 Balas

urm,sy pun dh 2bln tk dtg period. lps stop depo elok je dtg period ap semua..lps trbabas , trus tk dtg period,bila cek -ve je. tp hrp2 tkda lg la...plan nk kerja daa. sy doakan semoga thun ni sis dkurniakan zuriat lg🤲

1y ago

heheh.. semoga dipermudahkan segala urusan awk sis... dan terima kasih byk2 atas doanya sis❤

cuba la check. awak xcuba check awak pon xtahu. mana tahu mmg ada rezeki awak dn husband awak❤️. aamiin aamiin ya mujib

1y ago

sama2 awak☺️. allah, semoga semuanya baik2 sahaja ya❤️.

sy doakan semoga allah beri awak rezeki zuriat amiin. nnti gii lh checkup kalau rezeki awak pregnant,jgn buat kerja berat ii tauu❤️

1y ago

amin yra🤲🏻 terima kasih byk2 dear🥰❤

insyaAllah ada rezeki terbaik bakal datang... sy pun tahun ni takda rezeki,gugur 20week 😭😭😭😭

1y ago

Allahuakhbar... moga kte sama2 ada rezeki tahun ni dear sis🤲🏻❤

Salam. Aamiin moga ada khabar gembira. As long suami isteri sihat dengan izinNya dipermudah urusan 💜

1y ago

amin🤲🏻 terima kasih atas doanya❤

Semoga Allah rezki kn awk mengandung lg thn ni dn semoga dipermudahkan segala urusan...🤲

1y ago

amin yra🤲🏻 terima kasih sudi doakan utk sy... semoga urusan sis juga dipermudahkan amin🤲🏻❤

semoga ada rezeki awak dan suami awak. 🤗 doa banyak2 yaa.

Semoga ada rezeki utk sis mengandung lagi .. Amin... 🤲

1y ago

amin yra🤲🏻 terima kasih sudi doakan sy❤