Selepas depo bila boleh prgnant smula?

Hi saya nk tnya. Anak sy dah nak 2 tahun. Sy rancang2 nak tmbah anak lg. Masa merancang hari tu sy ambil suntikan depo. Sampai hari ni x period lg. Patut last ambl depo bulan 3 hri tu. Tp sy x ambl. Sy nak tau kalau prgnant biasa blaku lepas period dtg atau x period pn blh prgnant? #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

rasenye die akan period dulu , sbb hari tu sy lewt ambik smula prancang depo tu , nurse suruh tggu period dlu. dlm 3/4 bulan jga bru dtg smula period .,

2y ago

ohh ok2 terima kasih bnyak sis. moga Allah mewahkn rzki blipat ganda