tiada dtg kotor 56 hari

Slmt ptg smua ibu2 n bakal2 ibu?sy mau tnya Ada kh d sni mcm sy x period 56 Hari lepas tu kluar darah..cek yg msa 30 hri x jg positive.oh ya,sy sdh bkhwn slma 11 tahun tp blm d kurniahkn zuriat..sy x pernah Ada msalh period lambat ni..boleh bg pendapt kmu..Tau Ada yg pernah mgalami..sbb sy mmg mau Ada baby mcm mummy 2 smua?sy ingt sy pregnant sbb hri period sy sdh lmpas 56 hri..skalinya hri ni Ada drh kluar..?

1 Balas

darah tu bykka x, mna taw drh spotting, semoga ada rezeki,,

5y ago

Bnyk..sdh cek dktor tgu mgu dpn dtg blk..hrp2 x pa2 yg serius..😔