Doakan sy pregnant kali ni

Salam dan hi mommy semua... Doakan sy pregnant kali ni tau... Td sy check up alhamdulillah dah x ada pcos.. Lpas tu doc tgk ada 1 sarung telur bsar dlm 5cm yg da kosong.. Doc kata dah bersenyawa... Cuma pregnant atau x tu xpasti.. Sbb tgk rahim masih kosong... Hmmm doakan sy tau...

8 Balas

semoga dipermudahkan sis jangan lupa banyak kan berdoa jugak Yee❤️ semoga Allah merahmati

1y ago

Amin yra🤲🏻 in sha Allah... tq dear sis🥰❤

terus kn mkn asid folik .sy pn tngh Usha jgak utk tahun 2023 hamil🤰sme² kita doa ye sis🥰

1y ago

Amin🤲🏻 moga ada rezeki kte utk hamil tahun ni dear.. amin yra🤲🏻❤

sis mcm mna blh hlg pcos tu blh share tips dgn saya,,sy pn pcos jgk ttc 7tahun

1y ago

sy pun xsure... sbbnya sy mmg dah refer kt O&G... sy period selama 6 bulan, awal bulan dec hri tu bru stop... sy ada fibroid kt rahim (tp kecil dan xmembimbangkan), cyst/pcos kt ovari... selain dri sy refer hspital, sy berubat kampung gak.. sbb tiap kli sy g hspital doc mcm xthu nk buat mcm mna, doc da buat ujian utk kanser rahim dan pangkal rahim pun result normal, so solution sy, sy prgi berubat kmpung je... dgn berubat kmpung tu gak period sy yg selama 6 bulan tu brhenti.. dan bila sy check up pda 11 jan 2023, doc scan mmg sy dah xada cyst/pcos lg.. telur2 sy pun dah ok.. fibroid sy pn mcm da xada lg...

Semoga ada rezeki sis utk mengandung, dan dipermudah segalanya utk sis

1y ago

Amin🤲🏻 tq my dear🥰❤

Semoga dipermudahkan Allah segala urusan sis. Aamiin

1y ago

You're welcome sis 🥰🥰🥰

Aamiinn smoga allah kurniakan rzeki zuriat pada puan

1y ago

Amin yra🤲🏻 terima kasih atas doanya puan🥰❤

semoga ada rezeki sis. aaminn ya Allah ya mujib.

1y ago

Amin yra🤲🏻 terima kasih atas doanya dear sis🥰❤

mg dpmudahkan segalanya.aamiin

1y ago

most welcome 🫶🏻