pregnant 6 mggu

Last period 13hb 10 2019... 1st scan msa 21hb 11... Dr kata baby dlm rahim sdh.. Sbb sblm ni 19hb feb 2019 sy bru lpas open czer ectopic... Scan kli ke2 pd 15hb 12... Sbb bleeding skit²,Dr Kata normal awl² pregnant...scan kli ke2 pd 16hb 12 ke esokkan harinya sbb bleeding mkin byk... Agak² apa patut sy bt sbb smpi ke hri ni bleeding msih lg n ketulan darah da ada skli... Rsanya sy da keguguran ka apa? Apa patut sy bt... G hsptl tau klinik private jk... Sedih tau bla thu bleeding ni ..sbb mmg nk baby lg... Ank ke2 da nk msuk 5thn... Ank 1st 7thn da... Share pengalaman ya fren.. ??

1 Balas

Mommy kalau bleeding banyak kena pergi hospital sudah jangan tahan-tahan. Macam saya bleeding sikit trus pgi hospital tp xdpt selamatkan dia jatuh sendiri. Now prgnnt bby ke dua. Mudahan mommy tiada apa2. Kena bertindak cepat kalau bleeding ya mommy.

4y ago

Smpi ke hri ni x jatuh² g dear... Hri jumaat hri2 g emegency,Dr kata da kt hjg² nk jatuh... Dr bgi msa 2mggu g tuk dtg check Up... Hrap² dia jatuh la... Da 3hri lpas dr emegency hri2... Mlm ni bru strt mnum jamu nk bgi cpt jatuh n clearkn rahim tu..