Tak Lalu Makan Nasi

Salam ibu2.. Nak tya normal ka kalau sy x lalu makan nasi.. Sebabnya bila makan nasi ja saya akan muntah.. Baru makan satu suap dah x boleh.. Tapi kalau noodles saya okey pulak..

2 Balas

Wasalam sy pun sama mcm sis juga.. Bila tak lalu nak makan nasi, kene gantikan n makann berkhasiat yg lain 😊 Nurse pun pernah pesan kita makan apa yg boleh ditelan janji berkhasiat.. Kalau boleh masa makan nasi tu niatkan utk baby juga, inshaAllah walaupun muntah adalah nutrien skit2 tertggl utk baby 😊

Bleh je ganti ngan mee roti apa2 gandum yg lain..