TAK DA SELERA MAKAN

Salam n hai mommy² ,, ada tak yg kat sini yg tak lalu nk mkn nasi ,, kalau makan je muntah balik ,, masuk 2 3 suap je terus keluar balik ?? Tapi bila makan buah² ok je mkn melahap tak ingat dunia .. mcm buah 🍉🥭🍓🍌🍏🍇🥬 .. Semua masuk .. tapi nasi mmg tak lalu mkn ,, lagi² slalu letih n rasa nk baring je badan... #6w4d #ingintahu

2 Balas

saya takleh makan nasi sampai la bersalin wak. nasi belum masuk mulut pun, saya tahap bau nasi pun takleh. baby dah keluar baru boleh makan balik nasi mcm biasa 🤣

3mo ago

huhu ... saya bau mkanan kat dapur pun tak lalu nak merasa .. huhu

Alhamdulillah,, baguslh cm tu ,, ni saya baru awal trimester dh tak dpt makan nasi ,, risau juga rasanya .. tapi nak tak nak sesuap je dpt mkn .. huhu