tolong jawabkan

Salam ibu ibu semua... Saya bekerja sndiri dan ada pejabat sndirii.. apa pendapat obu ibu kalau saya bawak anak saya p kerja sekali @ tinggal dekat MIL .Sbb saya dok dengan MIL..MIL pun tak kisah kalau tolong jagakan, cuma yala saya rindukan anak .. ini anak pertama saya ??

4 Balas

wsalam.. kalau kat pjbt jenis baby friendly.. xpe.. kalau next day staff lain pun turut bwk baby..kita xle nk mrh ...staff contohi ketua diorg..😉

5y ago

okay la tu... blh bw baby.. janji selesa..😉

Untk bawak baby ke tmpt keje nampak mcm x professional.. Better biar je MIL jaga

kalau mil okey . boleh je tinggalkn . nnti upah je hehe🥰

5y ago

Itulah sis..MIL pun ada lagi sorang cucu yg peelu jaga, kesian pulak dekat MIL

Mana2 yg mommy rasa ok...

5y ago

Mommy is confuse. 😁 MIL nak tolong jagakn..tapi mommy kasihankan MIL