minum air gula

Sy bru jek blik dr klinik mnum air gula.. Tak blh tahan muntah.. Nurse bg date lain next week dtg blik..spe mcm sy sekali mnum muntah..n then next time mnum lagi muntah x??

1 Balas

Saya mcm sis. Minum dlm setengah jam mcm tu muntah sbb silap saya tunggu dlm kereta. Tak tunggu next week dh. Buat esoknya pulak. lepas minum, duduk kt dlm kk tu sembang2 dgn suami, minum air masak seteguk sikit kasi gula dlm mulut tu hilang. Lega sikit. Pass la dua jam tunggu kali kedua tu. Siap boleh main phone lagi.