Keputihan banyak,

Salam hai mommy2, sy nk tanya, normal ke keputihan yg banyak mcm kekuningan cair,, isau sbp sblm ni x pnh mcm ni, usia kandungan sy 6w2d

2 Balas

saye mcmtu jugak, sepanjang preggy keputihan warna kuning. buat spekulum test 2 kali, tapi alhamdulillah xde pape. klau nk kepastian, buatla test tu kt spital. x sakit, cuma x selesa sikit la

3y ago

yke puan, baik terima kasih puan...

Better sis pegi klinik.. Atau bgtau nurse nnti checkup.. Smoga xde pape..

3y ago

baik... tq puan..