Keputihan

Assalamualaikum saya nk tya sebelum ni sy jarang2 sekali nk kuar keputihan tp bila dh 25 minggu lbih keputihan kuar tp jernih, xberbau.sy isau.. Normal ke x tu? Sbb lendir keputihan tu kuar mcm besar jgk. Huhu.. Sebelum ni bru 2x kuar keputihan tp sgt2 skit dan jernih. Sy isau.. Sbb dh 2 kali miscarriage..setakat ni perut xase sakit, pinggang pon okey cuma sembelit sikit #pleasehelp 😢😢😢😢

1 Balas

Normal, selagi tak berbau dan gatal. Sy smpai hjung trimester keluar.

2y ago

No need to worry ye. Misi pn ckp normal.