KEPUTIHAN DI AWAL KEHAMILAN

Salam mom’s .. normal ke keputihan di awal kehamilan?skrg kandungan sy baru 8 week lebih,sblm pregnant,keputihan just keluar time nk ‘period’ je , time 7 week keputihan langsung xde,nk beli ubat antibiotic yg comor tu risau jugak,sy ada bagitau doc pasal ni ,dia cakap normal kalau keputihan tu x bertukar colour & x gatal..tp kita yg x selesa,moms lain ada jugak ke yg mcm sy 😅#ingintahu #bahayakahuntukkandungan

1 Balas

x perlu ambik sbb awal sgt lg kandungan. x selesa bykkn cuci n tukar pad or panties je sllu. melainkan wrna dia dh lain n ade bau baru mntk ubat kt doc

1y ago

Iye betul tu puan,tqvm tau 🥰