Keputihann

Hai mommy2. Sekarang aaya 5w2d. Saya nak tanya. Normal ke awal pregnant ada keputihan hijau cair mcm kahak. Lately ni sy batuk dan selsema. Bila sy check keputihan sy berwarna hijau. Selama seminggu ni dah 2 kali keputihan tu ada. Kuantiti sedikit besar 5 sen.

1 Balas

kena bagitau nurse,takut ada jangkitan kuman. kesian baby yg kena effectnya dlm kandungan. keputihan yg normal warna putih,biasanya kalau tukar warna ada jangkitan. tp apa² pun refer nurse dulu ya. pregnant mommy ni special case tau.