Keputihan warna putih jernih dan kekuningan yang cair

Assalammualaikum mommies. Sy nk tnya, sblum pregnant n since anak dara lagi keputihan sy mmg warna putih jernih dan kuning yg sgt cair.. adakah masa pregnant ni warna kuning yg sgt cair tu normal? Thankyou yg sudi menjawab #firstmom #firstbaby

1 Balas

awak skrg mengandung ke? rasa normal tu.. tapi kalau rasa was2 n keputihan tu berbau dan menyebabkan gatal better g jumpa dktr sis 🤗

2y ago

ye sis normal je tu..semoga sis n baby sihat hingga melahirkan...🤲🏻🥰