stress

Salam hai mommy, adakah sy ni dh masuk fasa terlalu stress. Sy pregggy 10 weeks first baby sy kerap sedih nangis x tentu pasal.. Suami layan sy ok selalu dengar luahan hati sy bg support dekat sy. Kdg3 lepas time husband pergi kerja sy akan sedih sy nangis rasa mcm nk mati. Sy kerap fikir one day sy mati siapa yg nak jaga family sy. Sy banyak pikir bab keja dekat office. Sy dh cuti dekat 2 minggu bila bangun pagi muntah dh kerap pening. Sy sedih pikir bab baby dlm perot sy tak nak dia pun tetap stress dan ganggu pembesaran dia, persekitaran sy semua ok just sy rasa sy kerap emotional nangis dan bersedih.

1 Balas

Hai mami, kawal diri ye sis dari emosi. Kesian baby. Nanti dia keluar nanti dia pon ikut emosi kuat nangis sekali. Nanti mami yang emosi nak jaga dia. Happy2 je ok. Jangan banyak pk benda yang belum tentu jadi or dah jadi okay 😉 doa baik2, cakap baik2 inshaAllah semuanya dipermudahkan 🥰