Stress tak tau knpa..

Kebelakangan ni, sy kerap nangis. Sy rasa sedih dlm bnyk hal..sy pun x tau la knpa. Apa yg sy rasa, sy x happy dan selalu berada dlm keadaan sedih. Sy akn menangis. Tp bila sy dah hbis menangis, seperti ada aura utk sy terus move on.Sy mengndung dah 10 minggu. Bnyk bnda terbatas dlm hidup.. sy bersyukur krana suami cuba juga utk memahami sy. Sbb itu lah sy pun rasa sedih jugak.. ini kndungn sy yg ke empat. Tp sy rasa kali ni sngt sukar.. sy jugak sedih sbb terpaksa bebankn ank2 yg lain utk membntu sy lalui hidupan seharian. Sy bekerja, sy seorang manager di satu event company, dan sy juga sedih kerana x dpt jlnkn kerja sy dgn sebaik mungkin. Bos dan rakan sekerja cuba bntu. Sy rasa sy sedih kerana menyusahkn org sekeliling sy.. dan sy rasa teruk.. ape sebenarnya masalah sy.. sy risau, sy sedih effect kpda baby, tp sy x tau nk buat ape..

1 Balas

kadang pembawakan sebab ngandung je sis..kita penat semua nak dibuat,dengan tak selera mkn,alahan lagi emosi ibu mengandung ni lain mcm skit.sya masa ngandung ank ke 4 hari tu mmg rasa down jugak padahal takde masaalah apa pun suami pun caring sama2 tolong buat kerja rumah.sbb sebelum ngandung kita bebas semua benda boleh buat bila dah ngandung semua benda terbatas nak buat itu ini tak boleh sgt terpaksa org bantu.so pada saya tu emosi je sis..be happy ya😁