Ibu sedih 🥲

Sy first mom, saya sedih sangat bila orang banding2kan anak sy dengan anak mereka. Baby dh masuk 9 bulan, just reti meniarap sahaja. Jadi anak sy dijadikan bahan utk dibandingkan anak mereka yg lebih cepat belajar. Sy selalu juga beri tummy time kt anak. Tapi baby just mampu Bertahan berapa minit sahaja, lepastu dia dh baring ☹️ sy sebagai ibu sedih sngt. Sampai kdng2 termarah dekat anak Kenapa lambat. Rasa sedih and stress. Orang dok tanya anak dh reti buat apa. Anak dh ini belum. ☹️😔#firstmom #Sharing_dong_Bund

1 Balas

awak, please jgn sedih bab ni. tiap anak ada kelebihan masing2x. maybe anak awak pandai kot lain. gpun tak terlambat pun, org ja yg suka compare n ckp lambat. apa pun tiap kali check up misi/dr kata okay, okay je. jgm dengar mulut org ckp sbb mmg benda tuh takkan pernah habis tau. apa pun enjoy je, ignore n jauhi toksik mcm tuh.