Baby ada Ulcer

Salam hai mommies, nak tanya, baby sy 9months. Dah dua hari dia xnk mkn bubur nasi. Bila sy check baby ada ulcer. ada x mommies yg pernah mengalami? apa yg mommies buat? sy ada rancangan nk bwk baby g klinik tp before dat nak tanya experience mommies kat sini. tqia.

1 Balas

Waalaikummussalam. Biasanya memang guna bonjela tapi untuk baby bawah 1 tahun min tak pasti. Sebab Ada sesetengah doktor memang tegaskan jangan bagi apa apa ubat pada bayi bawah umur 2 tahun. Cuba puan Tanya pendapat doktor lebih Arif ya😊