Ulcer waktu mengandung

Hi mommies! Normal ke kalau ulcer banyak kat bawah lidah waktu mengandung. Before this tak pernah langsung kena ulcer. Boleh ke pakai bonjela? Btw saya 8th weeks. #pregnancy #firstbaby #ingintahu #advicepls #firstmom #advicepls

1 Balas

Hi mommy. Tak tahu nak cakap normal atau tak bila kena ulcer. Tapi yang pasti saya pernah alami nya. Sebaiknya dapatkan nasihat doc atau pharmacist untuk penggunaan ubat ya.