Hai mommies. Nk tnye ni ulcer ke?? Tp sye nmpk mcm kulit ngelupas je.

Ulcer atau bukan?

Hai mommies. Nk tnye ni ulcer ke?? Tp sye nmpk mcm kulit ngelupas je.
1 Balas

cuba sis amik kain basah n lap. kalo hilang tu sisa susu. kalo tak hilang maybe ulcer. tp kalo ulcer bby akn meragam teruk. baby sis meragam ke?

2y ago

lidah, bbir n bawah tengkuk bby kena cuci tau. lidah tu sbb xna tebal ngn bekas susu nt lama2 dy cm ulser juga kalo xcuci. bwh tengkuk tu takot ruam. jd lepas susu ke tengok leher n lap. yg lidah tu smggu 2x pon ok