Baby Bump

Hai mommies! Nak tanya pengalaman mommies yg lain. 9 weeks dah ada baby bump ka? Hari2 sy asyik tengok perut sy saja bila nak membesar ?

18 Balas

Masa sy pregnant, da 5-6 mths ada baby bump cuma x ketara, org pun x notice sy pregnant masa tu, kalau ya pun org kata kecilnya. But da 8 mths mmg nmpk la baby bump but still x besar, tu pun org tnye, pregnant ke? Tp masa ni yess nmpk lah ketara baby bump tu.

Excited sgt ni..sbr bu🤣😂..ikut flow ye..N enjoy ur pregnancy moment ni...nanti dah timbul bby bump,nak nak mcm sy ni 35w ni..bru la tahu rasa,mengah dia..nk tdo xselesa..nk jalan pon lgi la sakit celah kngkang ni..huhu...

9 week tk nmpk perut lagii .. Sy Skrg dah 5bulan pun mengah bila berjalan lamaa . . Klu g mall tu rasa nk bareng je dekat kerusii .. Huhu lpstu nk nangis rasa baju2 tak muat dahh . Nak Kene beli baru .. Huhuhu

Sy pregnant 16w bru nmpk perut naik sikit. Sblm tu flat je smpaikan selalu risau betul ke x aku pregnant ni 😂 tp lps 16w kejap je perut besar. Skrg 22w xboleh sorok dh perut 😂😂

5y ago

Ya selalu ada persoalan btl ke x sedang pregnant ni😂

Saya yang 5 nak masuk 6 bulan ni pon nampak macam makin gemok je. Lagi insecure tengok perut orang lain dah besar🤣 Tapi even perut tak nampak, baby semangat je dalam ni

Mesti sis excited kan..sabar, akan nampak juga baby bump tu. Ada org dlm 14minggu da nampak da baby bump 😁

Kalau ada bump pun maybe lemak atau bloated sbb size baby baru mcm besa kekacang 😬

Saya dari 6 7 weeks dh nampak baby bump.. Skrg dh 8w3d..perut dh mcm ngandung 4 bulan😛

Klau sy dah masuk 7bln baru nampak..sblm ni mmng org lain xperasan pun..huhu

Sy yang dah 6 bulan pun tak ketara sangat nampak baby bump