Baby Jatuh Katil

Assalamualaikum.. Anak sy umur 5bulan 7hari jatuh katil pagi td.. Dah pergi klinik, doc check xde benjol, xde lebam, anak aktif macam biasa.. Cuma yg membimbangkan sy, bila menyusu, lepas sendawa dia mesti muntah.. Setiap kali, tp dia menyusu macam biasa.. Ada x mommies mengalami macam sy? Mommies buat apa yaa? Mohon bantu sy.. #firstmom #bantujawab

2 Balas

Muntah atau jeluak? Cuba describe muntah mcm mana. Kalau jeluak tu biasa je.

rasanya normal kot, sebab maybe terlebih susu. gap kan masa menyusu.