Pendapat

Salam and hai ibu ibu. Apa pendapat korang tentang pantang orang tua tua beli baju baby terlalu awal ???

14 Balas

Xde apa ku sis. Sy pula lg mama suruh bli awal. Tp skung tgh pkp. Sy tangguhkan dulu

sy xikut sgt, ada duit sy beli, nak beli sekali harung takut duit xde plak masa tu..

4y ago

itula doa yg baik2 saje.. nak bersalin banyak nak guna duit, jadi diri sendiri kene pandai nak urus mcm mana

selalunya mommies2 beli barang apa dulu ye..saya masih blur lagi

4y ago

ok..tq

Sy beli je sis..pekakkan telinga je 🤣