Berpantang

You guys prefer pantang rumah sndiri or rumah org tua ? Ibu n ibu mertua sy dh tua . Saya dan suami tak nak susahkan mereka . Suami dpt cuti lama , so kami decide nak belajar pantang sendiri di rumah sendiri .. Tapi ibu saya berkecil hati sebab x pantang di rumah dia .. Saya satu² ye anak perempuan dia dan saya bersalin anak sulong . Apa pendapat korang ye ? 🥹🥲

1 Balas

balik je rumah mak u. xyah guna istilah xnk menyusahkan. sbb itu mak u sendiri, setiap mak xda rasa langsung anak dia menyusahkan dia. balik je 2w ke then baru balik rumah sendirii. and both of u xda experience. so u need someone yg lagi tua utk ajar korg. mybe this is the one and only yg mak u boleh tolong jagakan u dlm pantang ke kan.

9mo ago

betul ckp sis tu ☺️