Packing baju baby & ibu

Assalamualaikum & salam sejahtera .. Nak minta pendapat , barang apa yang perlu disediakan untuk baby dan juga ibu untuk bawa ke hospital .. #firstbaby #1stimemom

1 Balas

Masa first baby, saya banyak Google je benda ni, siap ada checklist. Sis boleh Google 'Labour Room Hospital Checklist', lagi mudah sis nak refer. Asasnya, baju baby 2-3 pasang, pampers NB, minyak telon baby, jangan lupa maternity pad utk ibu, sepasang baju utk discharge.

3y ago

okey baik ,, nanti waktu2 terluang saya cuba google .. terima kasih sis sudi reply ☺☺