TANAM URI TERLALU DALAM

Hi mommies , ada yang percaya ka kalau tanam uri terlalu dalam , dlm tanah , nanti anak lambat bercakap. Kalau nak tanam tu jangan dalam sangat, org tua tua cakap . Apa pendapat mommies yg lain.

4 Balas

Mitos tu semua, anak 1st sy pom lmbt bercakap Msuk umur 2 thun bru boleh bercakp, bila bercakap plk x reti duk diam 🤣🤣🤣🤣🤣. Dan berckp xde error dh.

mitos tu sis.. seelok nye tanam dlm2 bia haiwan x korek.. haiwan kn dia bau2 dia korek cari mknan.

tak percaya

mitos.