Baju dalam breastfeeding

Hai assalamualaikum and selamat sejahtera semua ibu ibu. Saya nak minta pendapat ibu ibu, baju dalam breastfeeding mana yang berkualiti and selesa ibu ibu pernah pakai? Boleh share tak? And kat mane yea ibu ibu beli? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

4 Balas

Saya beli kat shopee je sis, elok kain dia lembut span pon lembut. Ada button senang. Murah pon murah. Saya tgok org buat blog pon dorang beli kat shopee jgk🥰 dalam RM6/7 mcm tu sehelai👍🏻

2y ago

Hihi sama sama inshaAllah amin, 🤲🏻 moga urusan sis pon dipermudahkan 🌹

Saya beli di Shopee je. jauh lebih murah Berbanding walk-in. Puan boleh search, breastfeed bra je

2y ago

Terima kasih sudi share 😍 okay sis.

shopee byk pilihan mur mur yg pntg kualiti bgs dan selesa..

2y ago

Itu bnyk sgt pilihan nk cari yg kualiti dgn selesa tuh kena minta pendapat 😊

sy baru beli kt shopee. murah and selesa pula tu..

2y ago

Okay saya try and error beli jgk laa. Terima kasih sudi share 😍