berharap sntiasa

salam ..dh lewat haid 10days..hrini cek. positif ke negatif?ttc 2y..doakan sya n suami dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah thun ni..tnda tnda hmil ada skit breast,nak demm,loya dan cramp..hrp ada rezeki sya n suami

berharap sntiasa
17 Balas

Aamiin. Semoga rezeki sis. Nanti doakan kami2 yang masih ttc tau. Jaga diri elok2 sis. Jgn lasak2 💖

4y ago

Aamin smoga btul rezeki sya dan suami ...try opk sis..saya mkn biji zuriat dan royal v..sma