berharap sntiasa

salam ..dh lewat haid 10days..hrini cek. positif ke negatif?ttc 2y..doakan sya n suami dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah thun ni..tnda tnda hmil ada skit breast,nak demm,loya dan cramp..hrp ada rezeki sya n suami

berharap sntiasa
17 Balas

terlalu awal u cek sis 😅 jangan terlalu berharap. sebap i pon pernah kena. repeat test 4 minggu

4y ago

Xawlla klu 10 hari..sy lmbt 2 ari pn check dpt double line terang.stgh org xterang wlupn dh lmbt byk ari