1tahun ttc😖

Salam n hai semua. Doakan sy dan suami dikurniakan zuriat secepat mugkin pd tahun ini ye, InsyaAllah, amiinnnn. Suami sering kali kelihatan sedih sekiranya tiap2 bulan -ve. Ini kerana ramai kawan sekampungnya yg kahwin pd peringkat sama mcm kami iaitu hanya beza beberapa hari n beberapa minggu saja, tp Alhamdulillah dah lekat. Tp kami belum ada rezeki lagi. 1tahun 1bulan ttc😔 doakan sy dan suami ye supaya dipermudahkan segala urusan n dikurniakan rezeki zuriat secepat mungkin🥰🥰

8 Balas

Banyak kan berdoa.. Insyaallah rezeki tu ada.. Allah sebaik perancang percaya laa.. Sy 6tahun baru ni lekat 37week 4day.. Doakan sy dipermudahkan ..

Sabar je ... Ada rezeki nnt... Lgipon bru 1thun... Masih awal lgi tu... Ada hikmah semua yg jadi n sudah diatur sebaik2 perancang diatas....

Aminn. Moga cepat sis ada rezeki zuriat. Sementara tu jgn stress2 dan enjoy life berdua. Saya doakan semua berjalan lancar ❤️❤️

Aamiin janji Allah itu pasti..sabar ye setiap orang nasib dia bbeza ada yg cepat ada yg lambat.sabar itu indah❤

sabar sis..insyallah sis akan dpat baby nti dgn izin allah..bnyak² berdoa sis.😊😊

Aminn.. moga cepat ade rezeki zuriat sis.

Amin