Period lepas bersalin

Salam nak tanya. Sepatutnya lepas habis darah nifas kita akan period kan ? Sy bersalin hujung bulan 8. Darah nifas habis awal bulan 10. Tp sampai skrg tak period lagi. Ada yg macam sy tak ? Sy risau hormon da tak betul. Dont worry sy tak bersama dgn suami lg, nak kata ngandung mesti la tak.

2 Balas

Kalau bf lmbt dtg. Ad org smpai sthun xdtg period, mcm saya xbf, hbis nifas smnggu je dh period. Skrng ontime tiap2 bulan dtg period, due sya 17/8..

klu bby bf mmg lewat sikit mula period. sy pun lps 4 bulan bsalin baru dtg period, mix feed.