Confused la

Salam/hi moms... Hmmm skrg ni delay period da 12 hari.. Simptom2 pregnant mcm mabok, tekak loya then nk makan yg manis2 tu ada.. Check upt 2 +ve 1-ve.. Mlm td g check up kt klinik doc bgthu rahim kosong.. Mcm mna tu eak😅... Btw hmmm tgh try utk pregnant.....#pleasehelp

8 Balas

Period sis on time ke? Kalau sy mmg x teratur.. mase sblm kawin pernah delay sbulan. After kawin hritu delay sbulan 3 hri, check upt terang benderang dah line. Nanti sis boleh repeat test lagi 2 minggu..

2y ago

btw kes sy ni da refer O&G... tp tula hmmm result smua normal.. smpai tahap pegi emergency hspital pun result normal.. tah la... huhuhu😌

mungkin blum kot... sis tggu je masuk sebulan.. baru sis p klinik lagi.. sbb sis baru delay 12 hari kan.. mcm sy delay 4 hari ke apa.. sy tggu dalam 8 minggu baru sy p cek klinik..

2y ago

tula doc sruh repeat lg 2 weeks... sy g klinik sbb sy mmg ada masalah period.. sblm ni sy period selama 6 bulan.. O&G ambil kes sy.. then period stop masa awal bulan 12.. n now da delay 12 hari.. simptom2 pregnant tu ada.. bila buat upt tu la 2x +ve 1x -ve.. tu yg sy g buat check up😊

wslm sis. bg sy, tunggu dlu.. sy checkup 1st scan masa 11w dh nmpk. walaupun lamanya rasa tertunggu2 nak check 11w😂 insyaAllah sy doakan yg baik2 utk sis ya..🥰

2y ago

insha Allah mudah2an.. amin🤲🏻 tq my dear❤

tunggu dulu mebi x blh detect lg.. simptom nk period dan awal pregnant lebih kurang sama..

2y ago

ok dear.. thanks😊

mungkin sbb awl lgi sis.. bleh repeat 2minggu lgi ke..

2y ago

Amin🤲

Awak pergi klinik biasa atau klinik sakit Puan?

2y ago

ok thanks dear🥰

sis tggu lgi smggu pstu try check plak

2y ago

ok dear.. thanks🥰

tunggu lg

2y ago

ok😊