Kencing kotor

Salam. Boleh saya tahu macam mana nak hilangkan kencing kotor waktu early pregnancy? Nak kata tak minum air kosong dah bergeleng air kosong saya minum. Saya jenis takminum air manis or sejuk sangat. Tapi bila check masih lagi kotor. Lagi 2minggu ada checkup,doc dah pesan nanti datang next checkup kencing dah bersih.

1 Balas

Cuba minum airkelapa muda sis .. ambik yg pure if kandungan masi awal cuba la sejukkan sikit dan minum ..