Kencing Kotor

Assalamualaikum momiess.. Saya keliru bila ramai cakap biasa pregnant kencing akan kotor, sblum ni sy mmang ada kencing kotor dan dah clear.. Tapi skrg tiap kali checkup msti check kencing dan kencing ttap kotor n doc ckp ada darah sikit.. Soo minggu depan nk check lagi klau masih kotor diorang nk ambil sampel kencing tu... Hmmm saya takut sangat berkenaan buah pinggang ?

1 Balas

Macam saya. Saya paksa diri minum air putih dan air barli kosong. Walaupun muntah sb pembawaan kalini memang tak suka dgn plain water. Tapi kena ingat, ada nyawa dalam rahim.. Taknak jd apa2 dgn kandungan... So paksa diri minom air putih banyak2