Badan Angin

Salam aidiladha semua. Nk tnya, now sy 13w5d. Symptoms baru yg sy rasa is badan rasa rasa byk angin, perut rasa kembung n ada mild cramping at lower abdomen. Lg 1, muntah sy makin kerap, muntah yg tiba2 tu. Normal ke semua ni? Org kata dh nk msuk 2nd trime dh kurg muntah semua tu...

2 Balas

Normal sis, saya dari mula pregnant ( tak tahu pregnant masa tu ) smpai 13w ni memang bnyak angin. Kdang ² pedih ulu hati smpai nak nangis. Dktor pakar kata normal. Nti sis dah lepas trimester pertama or kedua dia akan ok balik.