Stretch Mark

Salam ada yg guna ni tak. Ok tak ? Sy sapu dkt perut sbb gatal sgt maybe kulit dah cekang.

Stretch Mark
6 Balas

Saya pun guna yg nie. Beli mse first tahu pregnant smpai skrg dh msuk 9bulan tnggu hari nk bersalin je nie. Stretch marks still ada cuma saya suka nie dia buat kulit jd lembab pastu bila sapu dkat gatal2 dkat perut rse selesa sikit. Org ckp stretch marks susah sikit nk hilang after bersalin pun kena still jaga kulit bru hilang.

bagi saya bagus, kalau sapu malam, esok nya mandi still terasa lembap lagi kulit,.... tp kulit lain2 maybe lain org lain penerimaan,... tp kalau baca kebanyakkan mmg syorkan yang ni

sy ad beli tak guna, sbb xde strech marks. cuma ckup2 bulan ni gatal jugak perut. just sapu bedak baby jhonson- active je

Saya suka cocoa butter ni.. memang melembapkan kulit 😊

sye 27 week gtal2 tu ade...tpi xde stretch marks

Saya guna yang ni, okay je.