jerawat

Salam. Ada tak mommies yg baru trimester pertama jerawat tumbuh subur kat muka? Bukan jerawat biasa ye mommies. Jerawat batu yg sakit bila tersentuh. Adoii seksa sangat. Jerawat sis dekat bawah bibir dan dahi.???

3 Balas

ehh sama..saya pun dekat dahi dengan bawah bibir 😂 xpernah hayat muka ni naik jerawat mcmni..sakit pulak tu bila picit

saya trimester kedua naik smpai hbs merah2... tak tahan pula tangan ni duk kopek2 hbs r berparut pasni

4y ago

Jerawat saya dah hilang masuk trimester kedua sis. Harap2 la tak dtg balik. Sis jgn picit2 jerawat. Nanti parutnya susah nak hilang

Salam. Sama la sis. Masuk trimes baru hilang dah.