Jerawat terlampau teruk

Pregnant 10weeks, jerawat sy sangat2 teruk naik dekat dahi je. Jerawat besar2 merah2 banyak penuh satu dahi. Krim jerawat apa yang boleh pakai? Boleh suggest tak. Sy dah rasa down sangat, nak tengok muka sendiri kat cermin pun tak lalu.

2 Balas

Saya punya lak kat pipi & dahi . Takyah pakai apa2 pun puan, inikan pembawaan baby. Enjoy je lepas bersalin hilang lah nanti 🥰 . Sbb kalau nak pakai krim itu ini nnti takut ada kimia pulak. Effect ke baby. If puan bukan jnis yg acne skin tiba2 naik jerawat mcm tu. Kira pembawaan tu, nanti lepas bsalin dia automatik reda. Sy pun hadap benda sama skg ni. Sy biarkan je. Cuma rajin2 cuci muka. Jgn biar kan terlalu kering @ brminyak 🥰

sy kat bawah area pp..alahai mencanak naik.sblm ni sbb pkai pencuci n krim..bile Tau peknen terus stop..blm pakai pe2 lg ni

1y ago

haha sama.sy pn bwah area pipi smp leher naik jrwat sjak prgnt ni.lahai.nsib pkai tdung xnmpak🤣