Jerawat Naik banyak sangat waktu Mengandung

hai ibu2 ada tak yang saya jerawat naik banyak sangat kat muka😅 boleh tak suggestkan skincare apa yang bagus untuk masalah ni dah mcm mcm try tapi sama je. dengan jerawat pasir kat pipi dahi dagu + jerawat merah2 hari2 tumbuh. please share skincare apa yg ok tq ibu2

1 Balas

sy pun sama. biasa muka tkde pun jerawat. sampai ramai yg tegur muka breakout teruk. tp nk buat mcm mana senyum je la 😁 ramai kata normal je sbb hormon pregnant ni lain2 antara kita. sy tk pakai apa2 pun. biar je. takut pakai nti ada bahan kimia. cuma kalau keluar sy tepek foundation je la nipis2. takpela kita berkorban kejap 😆

11mo ago

kena biar jelha cemni🥹