cyst ketika pregnant

Salam.. Ada sesiapa yg ada pengalaman ada cyst ketika pregnant.. Cyst boleh mengecut ke bila kandungan membesar? Sya pregnant 15 minggu doktor kata ada cyst...

15 Balas

sy pn ada cyst jgk msa scan lpas buka buku pink..tp doc ckp kcik lg..so x perlu bimbang..mmg kbnyakan org akn ada cyst di awal khamilan..tp biasanya cyst tu akn kecut blk..lg 2 mnggu sy kna scan lg utk tgk cyst tu ada lg ke x..hopefully dh kecut laa..hehe