bengkak susu

Sakitnya bila kena bengkak susu ni.. susu badan belum ada sangat.. Mcm mna ya?? ada cuba urut,picit guna tangan.. pump.. still setitik je..

19 Balas

Nurse ajar saya , towel good morning tu basahkan dgn air sejuk, balutkan breast. Agak 10 Minit lepas tu, balutkan dengan towel yg basahkan dgn air panas pulak. Saya ambik ice pack ja, lepas tu Mandi air suam, tumpukan siram kat tempat yg bengkak Susu tu. Menjadi jugak 😂

5y ago

sy tuam nan kain panas je..