bengkak susu

Sakitnya bila kena bengkak susu ni.. susu badan belum ada sangat.. Mcm mna ya?? ada cuba urut,picit guna tangan.. pump.. still setitik je..

19 Balas

Saya pon penah kena.. Letak kobis lagi menjadi2 sakit nya.. Mak suruh kerap kan pam je, dalam 3 kali pam setiap 2 jam alhamdulillah lega.. Kalau ikut petua memang banyak, tapi selagi susu x keluar selagi tu la akan sakit.. Biar keluar sikit2 pon, janji susu tu keluar, kena rajin pam atau direct pada baby..

5y ago

skg urut guna tgn je...n tuam kain pns.. susu blm ada sgt