bengkak susu

Sakitnya bila kena bengkak susu ni.. susu badan belum ada sangat.. Mcm mna ya?? ada cuba urut,picit guna tangan.. pump.. still setitik je..

19 Balas

Satu lg petua ..yg ni Masa arwah mak Saya jaga Masa Saya dlm pantang .. ambik daun kacang panjang ,cuci bersih ..ramas sampai keluar air hijau ,sapu kt breast ..tp sblm tu kena lapik tuala dlu kt bwh breast .. sapu breast dgn air daun kacang hijau td tu ..nti air susu turun sendiri ..