bengkak susu

Sakitnya bila kena bengkak susu ni.. susu badan belum ada sangat.. Mcm mna ya?? ada cuba urut,picit guna tangan.. pump.. still setitik je..

19 Balas

Saya dlu pnh kena bengkak susu ,kebetulan masa tu anak Saya admit wad sbb kuning .. kt wad tu plk Ada paip pancuran tu ,Ada air panas ..mmg cantiklah😂.. Saya Mandi lama jgk lah ,air suam tu Saya halakan ke dada ,bila dh agak lama sikit ,Saya urut / picit klua air susu,..Mana bahagian yg rasa berketul² tu yg sakit ,Saya picit sampai kluar susu pekat warna kuning ,mcm nk jd nanah pn Ada .. Bila dh picit hbs kluar susu beku tu barulah lega

5y ago

skg tgh pantang . xboleh nk mnd lama..