paksa bersalin

Sakit tak kalau kena masuk ubat untuk paksa bersalin..😭

44 Balas

sy baru bersalin 23/10/20 dan kena induce ubat sbb baby kecik.. Dr ad ckp ngn sy yg induce punye contraction lagi sakit dari contraction yg natural.. tp sis memang sakit contraction dia... mintak je painkiller dr nurse kalau xtahan.. sy 3 kali minta cucuk painkiller pastuh nurse suro sy hidu gas unt kurgkan sakit.. moga dipermudahkan sis..

4y ago

berat baby masa lahir 2.56.. Induce sbb dr kata baby tak membesar sejak 36 minggu sampai 39 minggu..