Kena induce ubat

Sakit nya menahan contraction Doakan saya selamat bersalin harini tunggu nak masuk laboor room sekarang dah bukaan 4cm.. kena paksa bersalin Gdm on ubat&insulin.

2 Balas

Semoga cpt brsalin sis..dpermudahan urusan..Aaminn sya pn bukaan 3cm dr klmrn..klu xbuka hrini induce jg esk..doakn sya jg permudahan ya

2y ago

Aminn.. semoga awak pun dipermudahkan.

Aamiin moga dipermudah urusan. Saya pun pernah kena induced. Apa pun moga mommy dan baby sihat dan selamat